GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Olcay Külah İlkokulu

May

1/L sınıfı öğrencileri Matematik dersinde geometrik şekilleri eğlenceli bir şekilde kavrayarak öğrendi. Öğretmenimiz Nilay Alkan Çakır hanımefendiye emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlama hazırlıkları dahilinde sınıflarımız özenle süslendi. Ayşe Kaya öğretmenimize ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan "Çocuklarda Sınır Koyma" konulu veli bültenine ulaşmak için tıklayınız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Uzun süredir büyük bir emekle gösteriye hazırlanan öğrencilerin gösterileri büyük beğeni topladı. Emek veren öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve okul çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Öğrenciler doyasıya eğlendiler. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okul panomuz özenle süslendi. Emek veren Şule Özdemir ve Gülbin Karataş öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuzda balon taşıma yarışması düzenlendi. Öğrencilerin bol bol eğlendiği bu yarışmalara rehberlik eden Mehmet Cankurtaran, Faruk Baytak, Ahmet Mete Baltacı ve Özer Kara başta olmak üzere bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 4-F ve 4-M sınıfı öğrencileri hazırladıkları etkinlikleri birlikte sergilediler. Atasözleri ve deyimleri ilgi çekici bir şekilde farklı boyutlara taşıyan öğrencilerin çalışmaları çok beğenildi. Öğrencileri yüreklendiren ve çalışmalarına rehberlik eden  Ayfer İlkbaşaran ve Özer Kara öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuzda halat çekme yarışması yapıldı. Öğrencilerimiz için bu eğlenceli yarışmaları hazırlayan öğretmenlerimize çok teşekkkür ederiz.

Nis

4/C sınıfı öğrencileri "Hayata İyi Bakarız Projesi" kapsamında doğanın önemine dikkat çekti. Çeşitli bitkiler yetiştirip, doğayla iç içe vakit geçirdiler. Bu faydalı etkinlikler için Gül Özdemir öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

1/F sınıfı Beden Eğitimi dersinde öğretmenleri Halit Aydık ile çok keyifli vakit geçirdi. Beden Eğitimi dersinde ip atlayarak atlama, sıçrama, sekme hareketlerinin hepsini aynı anda gerçekleştirip bedensel sağlıkları için hem faydalı hem keyifli bir ders gerçekleştirdiler. Öğretmenimiz Halit Aydık'a çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Nilay Alkan Çakır, "Bilim ve İnsan" konusuyla ilgili öğrencilerinin birer bilim insanına dönüşerek mikroskopta inceleme yapmasını sağlamıştır. Öğrencilere bu unutulmaz deneyimleri yaşattığı için öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Ayfer İlkbaşaran, ekolojik okuryazar nesiller yetiştirmeyi amaçlayan sosyal sorumluluk projesi "Hayata İyi Bakarız"  kapsamında öğrencileriyle eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdi. Bu güzel çalışma için öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası sebebiyle okulumuz öğretmenlerinden Nilay Alkan Çakır, okulumuzun bahçesinde öğrencileriyle birlikte fidan dikti. Bu eğlenceli ve öğretici etkinliği için öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

AFAD eğitmeni sayın Ümit Dağtekin " Afet Farkındalık Eğitimi" kapsamında okulumuzda depremle ilgili öğrencilere kapsamlı bilgi vermiştir. Deprem anında yapılması gerekenleri göstererek öğretmiştir. Bu verimli ve öğretici çalışma için kendisine çok teşekkür ediyoruz.